I Z L O Ž B E

Izložbe posvećene Cibaliji uglavnom bi nastajale povodom obilježavanja klupskih ili navijačkih obljetnica.

Finale kupa Cibalia – Osijek

1999. Galerija Matice hrvatske
Izložbu organizirao i postavio Ivica Aničić Ica (Ultras Vinkovci)
Autori fotografija: Dražen Suhorski, Damir Suhorski, Suzana Pranjković

Članovi foto kluba Vinkovci Dražen i Damir Suhorski i Suzana Pranjković 30. svibnja 1999. su na Maksimiru pratili utakmicu finala kupa između Cibalije i Osijeka. Njihove fotografije s najvažnijim trenucima finalnog slavonskog sportskog okršaja u Galeriji Matice hrvatske, nekadašnjem izložbenom prostoru u ljekarni na korzu ispred navijačke skupine Ultras Vinkovci je postavio Ivica Aničić Ica.
Fotografije od kojih su neke kasnije uramljene završile u klupskim hodnicima zorno prikazuju događaje na ovome burnome i sramotnom finalu kako na terenu tako i na tribinama.

Osamdeset godina nogometa u Vinkovcima (1919-1999.)

2002. Gradski muzej Vinkovci, autor: Danijel Petković 

Stručna izložba koju je autor Danijel Petković popratio zanimljivim katalogom s kratkom klupskom poviješću i popisom svih izložaka.
Na ovoj posječenoj izložbi prikazani su novinski članci, stari klupski dokumenti, dopisi, pozivnice, legitimacije, registracije, plakati, pehari i mnoštvo fotografija iz arhive Cibalije, Arhivnog sabirnog arhiva iz Vinkovaca, Državnog arhiva iz Osijeka i Vinkovačkog lista. 

90 godina HNK Cibalije

2009. Gradska knjižnica i čitaonica, izložbu postavio Tihomir Marojević

Za dan grada Vinkovaca Sv. Ilije, Tihomir Marojević je u Gradskoj knjižnici i čitaonici od 13.-31. srpnja 2009. godine postavio izložbu povodom 90 godina HNK Cibalia. U holu knjižnice u izložbenim vitrinama u kratkim crtama su predstavljeni poznati nogometaši koji su nosili vinkovački dres. Iz izloženih knjiga „Najvjerniji“ i „30 Godina NK Dinamo Vinkovci1947-1977“ predstavljena je navijačka odnosno klupska povijest. Izloženi su i novinski članci, navijački i klupski rekviziti, dokumentarni film na dvd-u „Malo nas je…“, ulaznice, fotografije i jedan Cibalijin šal koji je nakon izložbe netragom nestao.

30 godina ljubavi, vjernosti, nadanja

2022. Galerija Meraja, Autori izložbe: Darko Stojanović Stoja i Ivica Aničić Ica

Dugogodišnji istaknuti navijači i najuži osnivači navijačke skupine Ultras, Stoja i Ica u galeriji Meraja izložili su mnogobrojne vlastite, ali i za ovu prigodu prikupljene od drugih navijača uspomene na koje su godinama nailazili, dobivali, skupljali i sačuvali ih.

Na izložbi koja je pobudila veliko zanimanje javnosti izloženo je oko 300-ak predmeta koji su detaljno navedeni i predstavljeni te skupa s njihovim vlasnicima popisani u katalogu.

U vitrinama u galeriji posebno su se isticali vrijedni i rijetko viđeni eksponati domaćih dresova s povijesnih utakmica protiv Čelika, prve službene europske utakmice protiv beogradskog Obilića i s zasad jedinog klupskog finala kupa. Izložene su bile medalja s finala kupa i iznimno rijetke značke koje su se dodjeljivale zaslužnim igračima, fotografije iz obiteljskih albuma starih gotovo jedno stoljeće. Posebnu scenografiju na izložbi činili su najstariji i originalni prvi transparenti navijača Cibalije.

Cibalijinih 105.

2024. izložba u holu kolodvora

Izložbene vitrine vinkovačkog željezničkog kolodvora. Izložbu osmislio i u suradnji s vinkovačkim vrtićima organizirao Ivica Aničić Ica.

Povodom 105 godišnjice Cibalije, predškolci iz vinkovačkih vrtića na ovu temu likovno su se izražavali. Najzapaženiji radovi izloženi su u izložbenom prostoru hola vinkovačkog željezničkog kolodvora.