Krenuli smo furiozno, a na kraju strepili i za bod. Tako bi se mogla opisati utakmica prvog kola druge lige (glupo nam je pisati prva liga koja je u biti drugi rang HNS natjecanja)  između Cibalije i zagrebačke Kustošije. Poveli smo rano golom Mihaljevića, igrali dobro, pritiskali goste impresionirane ambijentom koji su stvorili Ultrasi, no kako je utakmica tekla tako je i Kustošija djelovala sve ozbiljnije.

U drugom djelu gosti su djelovali bolje. Rano su poravnali rezultat, nakon čega smo  fantastičnim golom Jazvića ponovno došli u vodsto, no nakon vodstva smo neshvatljivo pali u igri. Kada je Vukadinović u 78. minuti po drugi put goste vratio u egal ostali smo i bez ideje i goriva i do zadnjeg sučevog zvižduka smo strepili i za taj mršavi, ali i realni bod.

Vezni red je bio bezidejan, obrana je pogotovo po bokovima curila na sve strane. Najviše nas je zabrinulo što smo zadnjih 20-ak minuta ostali bez snage. Treba reći kako nam je nedostajalo nekoliko igrača za koje se nadamo kako će već u sljedećem kolu protiv Hrvatskog dragovoljca popraviti krvnu sliku Nebesko plave svlačionice.

Za kraj treba reći kako je blizu tisuću gledatelja ostalo u čudu kad je na blagajnama vinkovačkog stadiona, vjerovali ili ne nestalo ulaznica. Naime u prodaju je konkretno za istočnu tribinu netko aljkav u klubu pustio tek 150 ulaznica pa su svi ostali bez ovog papirića pušteni slobodno na tribinu. Klubu kojem svaka kuna dobro dođe tako je promakla zarada od možda i desetak tisuća kuna kojim su mogli pokriti troškove službenih osoba, ali taj dugogodišnji nemar je već neka druga priča jedine nam Cibalije.