Izvor fotografije: novosti.hr

U pripreme smo krenuli s novim predsjednikom, igrali sa protivnicima slabije kvalitete (pobjede protiv Croatije iz Đakova, Gračanice, Dilja, Mladosti iz Vođinaca i neodlučenih 3-3 s Belišćem). U generalci s Vukovarom prvih pola sata smo odigrali vrlo dobro, no kasnije smo potonuli pa je Vukovar s 3-1 rutinski utakmicu priveo kraju.

Otišlo je nekoliko prvotimaca iz prošle jeseni. Jazvić je opet ozlijeđen pa se na njega ne može računati. Došli su Kuzminski iz našičkog NAŠK-a koji je prošao osječku školu nogometa, juniorski kapetan Lokomotive Filip Markanović, Verhas iz Osijeka i naš povratnik iz inozemstva iskusni Renato Kelić. Izuzev Kelića koji je u ovom trenutku za nas provjereno pojačanje, ostali navedeni su se pokazali kao zanimljivi igrači i oni bi treneru Sesaru trebali biti od pomoći. Ostali, a radi se mahom o nekim igračima koji imaju prava nastupa za juniore dojma smo da se za seniorski nogomet tek trebaju dokazati. Kad se sve zbroji i oduzme igrački smo negdje na razini prošle sezone. Možda smo za nijansu jači od jesenske momčadi zbog Kelića, a to zbog našeg teškog rasporeda može biti možda i nedovoljno.

Kako god uzdamo se u naše dečke. Raduje forma Miljanića, Bosaka koji se sve više dokazuje, nadamo se dobrim igrama Išasegia… I za kraj nemojmo zaboraviti navijače. Oni će Cibaliji sigurno biti vjetar u leđa.