Izvor fotografije: novosti.hr

Mladi reprezentativac Dion Drena Beljo svoju karijeru nastavlja u njemačkom Augsburgu i naravno da mu kao našem djetetu najprije želimo svu sreću u daljnjoj karijeri. Ipak ne možemo se oteti dojmu da će njegov matični klub, Cibalia dobiti tek mrvice, (naknadu za razvoj) koje joj po slovu zakona pripadaju. Beljo je u nebesko plavima prošao sve selekcije. Svoju zadnju sezonu u Cibaliji je za seniore igrao bez ugovora pa je tako i otišao u Osijek bez odštete.

Znali su to vrlo dobro i njegovi skrbnici i Cibalia i Osijek i ne možemo se pomiriti da od svih navedenih koji su itekako znali što rade i zašto to rade netko bar radi grižnje savjesti nije „sjetio“ sklopiti nekakav ugovor u kojem će od eventualnog budućeg transfera klubu u kojem je Beljo stasao pripasti 10 posto. Danas bi to za naš klub bio ogroman novac.

Mladom Belji još jednom želimo sreću u životu i da ostvari niz sportskih uspjeha. On nije zaboravio svoju Cibaliju o kojoj je iako u osječkom dresu govorio sve najbolje. Uvjereni smo i da će se i svojoj Cibaliji kad-tad odužiti na pravi način.