Jedini bez trenerki, semafor ne radi, tribina puna smeća, prljavštine… – Održan je još jedan nekad najjači kadetski turnir Mravunac – Fegeli.

U ovakvom okružju odigran je još jedan tradicionalni kadetski turnir Mravunac – Fegeli. Na ovom najstarijem i jednom od najprestižnijih turnira za ovaj uzrast u prvoj skupini sastali su se Osijek, Široki Brijeg i Slaven Belupo, dok su se u drugoj našli Cibalia, Hajduk i Marsonia.

U prvoj utakmici naši kadeti su sa 1-0 bili bolji od Marsonije, dok su isti dan utakmicu s Hajdukom izgubili 2-0. Hajduk se tako našao u finalu u kojem je nadigrao Osijek, a mi smo u utakmici za treće mjesto izgubili od Širokog Brijega 2-1.

Vrijedi istaknuti kako po nekom nepisanom pravilu domaćin turnira odabire nositelje grupa, raspored i satnicu itd. Mi kao pravi domaćini smo i ove godine svojoj djeci odredili sve na vlastitu štetu. Stavili smo se u grupu s Hajdukom u kojoj je trebao biti i Dinamo no u posljednji tren je umjesto odustalog Dinama upala Marsonia, igrali smo dvaput u istom danu, a drugu utakmicu smo išli baš na Hajduk kojem je to bila prva utakmica itd.

O tome da tjednima nismo u stanju očistiti zapadnu tribinu ili upaliti semafor za vrijeme turnira čudila se većina od 300-ak domaćih i gostujućih posjetitelja.