Izvor fotografije: novosti.hr

Još jedna sezona je iza nas. Na kraju smo završili kao treći. Do polovice sezone smo bili na bod, dva ili tri od vodećeg Rudeša i ako smo mogli skoro do polovice prvenstva biti u igri za prvu ligu onda možemo žaliti zašto nismo u takvom ritmu ušli u drugi dio sezone. Na kraju nas je pretekao i Vukovar, a to nam nije trebalo. Trener Radotić i dečki su izuzev kiksa u kupu odradili vrlo dobar posao u teškim uvjetima koji su za Cibaliju nažalost postali uobičajeni. Iskreno, previše smo bodova prosuli kod kuće i to nas je koštalo boljeg plasmana pa vjerojatno i borbe za sam vrh. No treba priznati da nije bilo trenera Radotića (naravno i igrača na terenu) možda bi se borili i za ostanak.
Za iskorak se moramo pojačati i kao što smo pisali kompletno reorganizirati, napraviti reda, zahvaliti neradnicima na neradu i potjerati ih, imati plan i cilj i u sezoni pred nama napasti prvu ligu.

Pioniri i kadeti su nažalost ispali iz 1. HNL i to je za klupsku školu katastrofa. Djeca će nam sad možda i češće odlaziti u druge sredine i definitivno razvijati u slabijim utakmicama nego dosad.

Juniori napušteni od trenera Tomića s novim trenerom Kerićem uspjeli su preko kvalifikacija izboriti ostanak u prvoj ligi i bar malo spasiti ugled naše nekadašnje jake nogometne škole koja je nekada donosila trofeje u klupske vitrine.

Klupskoj školi s obzirom na očajne rezultate i ogromne propuste treba veliki remont. Nećemo se lagati trebaju nam novi, mladi treneri s energijom i planom kako se čim prije vratiti tamo gdje nam mora biti mjesto, a to je gornji dom prve lige.

I za kraj, navijačima od zapadne do istočne tribine kapa do poda. Oni su uvijek tu. Odani i vjerni u prvoj, drugoj ili trećoj ligi.