Predsjednica Cibalije pomalo neobično da ne kažemo neozbiljno prema svom klubu je na svom privatnom FB profilu, a ne kako mi mislimo da bi bio red da se takva odluka objavi na službenoj klupskoj stranici, objavila kako napušta klub. U puno stvari smo nažalost zadnjih godina ispadali neozbiljni pa onda ni ne čudi još jedna više blago rečeno neozbiljnost.

Iz objave ex predsjednice nismo sigurni ni tko je dečko pokraj predsjednice na slici i u kakvoj je on ulozi, no saznali smo da nije bio nikakav član uprave ili nadzornog odbora. Njemu je još prije mjesec dana istekao ugovor. Navodno ga je prošle godine zaposlila predsjednica pa valjda odlazi skupa s njom, iako ponavljamo on već mjesec dana nema ništa s klubom. Šta je on radio i koliko je bio plaćen bolje da niti ne znamo.

Uskoro očekujemo skupštinu, koju predsjednica treba još odraditi baš kao i podnijeti svoje izvješće. Dotle vrlo brzo će isplivati novi detalji jer u Genscheroj koliko čujemo ima više problema nego što ih je bilo prije godinu dana.