Još koji dan nas dijeli od početka novog prvenstva. Pripreme su iza nas. Odradili smo ih i tako nešto uštedjeli na našem stadionu u Lenijama. Otišlo nam je već po pravilu stihijski više od pola prve momčadi skupa s trenerom Radotićem.

S novim trenerom Andrejeom Kerićem koji je prethodno s juniorima izborio ostanak u 1. juniorskoj HNL stigli su i novi igrači. Konačno su više stjecajem prilika, a ne planski i neki naši juniori ozbiljno priključeni seniorima. Od ostalih prinova još ne možemo sa sigurnošću reći jesu li to pojačanja ili još jedno ime na plači kluba. Na njima je da nam to na terenu pokažu.

U tim pripremnim utakmicama smo krenuli s porazima na turniru u Rušćici. Marsonia nas je dobila na penale, a Dubrava tokom 90 minuta. Poslije smo u revijalnoj rođendanskoj utakmici dobili slavljenika iz Antina, potom s tri gola Bajića i BiH-a drugoligaša Zvijezdu iz Gradačca i onda Croatiju iz Bogdanovaca. U svojevrsnoj generalci na turniru u Ivankovu vrlo dobrom igrom i golom našeg mladog Bosaka pobjedili smo Vukovar. Sutradan smo u finalu s većinom juniora u prvoj momčadi izgubili od domaćina Bedama.
Osim utakmice s Vukovarom ovo su bile prelagane utakmice ili na samom početku priprema kad su noge još umorne ili utakmica koju smo odigrali s pričuvama i juniorima. Dakle pred nama je puno nepoznanica.

Kako god Cibalia u ovakvom drugoligaškom društvu uvijek mora napadati prvu ligu. U subotu u 1. kolu dočekujemo Croatiju iz Zmijevaca i očekujemo samo pobjedu.